Yhteystiedot

Mieltä ja kehoa rentouttava hoitola monipuolisine palveluineen Sakaristonmäellä, Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä.

Vuodesta 2009 toiminut Kosmetologihoitola BlackVanilla kätkee sisäänsä meidät kaksi toimeliasta kosmetologiyrittäjää, Suskin ja Lauran.

Tarjoamme asiakkaillemme hemmottelua sekä tehokasta, luontoa ja yksilöä kunnioittavaa hoitoa kotihoitotuotteineen niin, että asiakas lähtee hymy huulilla hoitolan ovesta. Meillä voit unohtaa arjen!

TERVETULOA!

Näytä kartta

Ajanvaraus onnistuu puhelimitse, tekstiviestitse ja Timman sähköisen ajanvarauksen kautta. Huomioithan, että varattujen aikojen peruutus aina puhelimitse, ei sähköpostilla.

Ethän menetä malttiasi, vaikkemme heti vastaisikaan puheluusi, tekstiviestiisi tai sähköpostiisi - hoito on tällöin kesken. Otamme Sinuun yhteyttä heti, kun tilanne sen sallii. 

Olemme auki sopimuksen mukaan.

Suski

Suski

Kosmetologi. Suskille voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi sokerointiin ja jalkahoitoihin. Suskin erikoisosaamista ovat kestopigmentoinnit, meikkaukset ja intialainen päähieronta.

Laura

Laura

Kosmetologi ja LCF Life Coach. Lauralle voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi intialaiseen päähierontaan ja pigmentointeihin. Lauran erikoisosaamista ovat Priori happohoidot, intuitiiviset energiahoidot ja elämäntaitovalmennus.