Etusivu Hinnasto ja palvelut Galleria Yritys
BlackVanilla

Nuorekas, viihtyisä ja uudenlainen, rennolla ilmapiirillä varustettu monipuolinen hoitola rauhallisessa ympäristössä Kouvolan Sakaristonmäellä!

Vuodesta 2009 toiminut kosmetologihoitola BlackVanilla kätkee sisäänsä kolme toimeliasta kosmetologiyrittäjää, Suskin, Lauran ja Teijan. Suski ja Laura ovat valmistuneet kosmetologeiksi vuonna 2003 ja Teija vuonna 2008 Lahden sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta, kosmetologihoidot ovat siis tulleet tutuiksi monen vuoden ajalta. Työn mielekkyys, tahto tehdä priimaa ja ilo asiakaspalveluun ovat koukuttaneet leidit tehokkaasti tähän ihanaan työhön! Iso kiitos siitä kuuluu mahtaville asiakkaillemme, niin uusille kuin vanhoillekin.

Toivotamme niin naiset kuin miehetkin lämpimästi tervetulleiksi!

TERVETULOA!

 

Näytä BlackVanilla kartalla

 

Ajanvaraus ja yhteystiedot

Ajanvaraus onnistuu puhelimitse, tekstiviestitse ja Timman sähköisen ajanvarauksen kautta. Huomioithan, että varattujen aikojen peruutus aina puhelimitse, ei sähköpostilla.

Ethän menetä malttiasi, vaikkemme heti vastaisikaan puheluusi, tekstiviestiisi tai sähköpostiisi - hoito on tällöin kesken. Otamme Sinuun yhteyttä heti, kun tilanne sen sallii. 

Olemme auki sopimuksen mukaan.

Suski
Suskille voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi ripsienpidennyksiin, sokerointiin ja jalkahoitoihin. Suskin erikoisosaamista ovat kestopigmentoinnit, meikkaukset ja intialainen päähieronta.
044 081 1844
Laura
Lauralle voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi intialaiseen päähierontaan ja pigmentointeihin. Lauran erikoisosaamista ovat ripsienpidennykset, sokerointi ja Priori happohoidot.
040 741 4053
Teija
Teijalle voit varata ajan osaan erikoiskasvohoidoista sekä kaikkiin hinnastossa oleviin hoitoihin paitsi hampaiden valkaisuun, intialaiseen päähierontaan, sokerointiin ja Taffy-pigmentointeihin. BlackVanillaan Teija tuo mukanaan muutamia uusia hoitoja mm. Guinot laitehoidot sekä Hot Stone kuumakivihoidon. 
044 360 5627